Rada Manojlović iskrena: Nisam u stanju da brinem o sebi, a kako bi o detetu!

Izvor: Svet, 22.Jul.2015, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada Manojlović iskrena: Nisam u stanju da brinem o sebi, a kako bi o detetu!

Atraktivna pevačica Rada Manojlović otkriva da iako je u dugoj ljubavnoj vezi sa sportskim menadžerom Momirom Gajićem, nije spremna za ulogu majke.
Rada je objasnila da jedva o sebi vodi računa.
Mene i oblače i šminkaju, sređuju me od glave do pete. Nisam u stanju da brinem o sebi, kako bih tek brinula o detetu. Ne verujem da ću se uskoro odlučiti na takav korak, sve mi to još deluje daleko“, rekla je Rada, a piše Alo.
Pevačica je objasnila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i kako reaguje na udvaranje, s obzirom na to da je zauzeta devojka.
Ja flertujem sa svima. Ipak, ja sam pevačica, drugačije gledam na te stvari. Naravno, razlika je ogromna između flerta i udvaranja, ali publika očekuje od mene da ih zabavim, pa to i radim“, kaže Manojlovićeva koja trenutno snima spot za novu pesmu “Gratis”
Zatim se osvrnula i na svog izabranika Momira, koji sada živi u Turskoj.
“Na letovanje idemo u septembru, ne mogu zbog obaveza da stignem ranije, verujte mi da jedva čekam. Momir je sad bliže meni, mnogo mi je drago zbog toga, ali ne bih previše da razgovaram o toj temi”, zaključila je Rada.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rada Manojlović iskrena: Nisam u stanju da brinem o sebi, a kako bi o detetu!

Izvor: Scandal.rs, 22.Jul.2015

Atraktivna pevačica Rada Manojlović otkriva da iako je u dugoj ljubavnoj vezi sa sportskim menadžerom Momirom Gajićem, nije spremna za ulogu majke...Rada je objasnila da jedva o sebi vodi računa...“Mene i oblače i šminkaju, sređuju me od glave do pete. Nisam u stanju da brinem o sebi, kako...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.