Rada Manojlović danima u suzama

Izvor: Poznati.info, 22.Apr.2014, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada Manojlović danima u suzama

Radi Manojlović u poslednje vreme ništa ne ide od ruke. Pored toga što ima zdravstvenih problema, njoj je uginuo pas kojeg ima još od svoje dvanaeste godine. ”Uginuo mi je pas sa kojim sam bila od 12 godine. Čitala sam na internetu kako ljudi podnose takve stvari, i piše da je veoma teško.

Provela sam ceo život sa njim, jedan lep deo detinjstva. Ipak, drago mi je da ga nije ubio automobil ili neki komšija” – kaže zgodna pevačica. Kako već mesec dana muči muku sa prehladom, pa i sa nesanicom, Rada je našla rešenje. Pevačica je sada spava kao beba, jer po preporuci nabavila bilje tablete koje uspavljuju.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.