Rada Manojlović: Harisu i meni Milan je jedini prijatelj na estradi

Izvor: Svet, 13.Sep.2019, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada Manojlović: Harisu i meni Milan je jedini prijatelj na estradi

Jedna od najpoznatih pevačica mlade generacije Rada Manojlović nije se odala trendu plastičnih operacija već je godinama unazad ostala dosledna sebi te je tako odličila da odgovara na sve goriće estradne teme za Svet. Inače njen duet Svadba sa Emirom Đulovićem je postao veliki hit ne samo kod nas već i u dijaspori a Rada otkriva da li će ta pesma doživeti uspeh dueta Cipele koji su snimili Andreana Čekić i Emira?
Samo mi reci koji pevač bi ti rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ne. Pa naravno da želim, ali tu treba da se poklopi mnogo kockica da bi nešto bilo tako mega uspešno. Nije važno da li će naš duet biti uspeniji od Cipela, bitno je da pesma prođe i da je peva publika na nastupima.
Kaća Grujić kaže da je ona najpoznatija i najpopularnija od svih vas iz Granda ?
Ja prosto učim od najboljih i moji idoli su Dragana, Brena , Ceca i to je neki moj stil ne volim da pričam o sebi jer prosto postoji ko će to da priča. Nije to ni loše imati visoko mišljenje o sebi kao Kaća pa i ja ga imam i ja cenim sebe ali opet idem korak po korak učim od starijih zvezda koje su ćutale i radile na sebi tako i ja tražim nove pesme i korak po korak.
Jesi joj se javila bila je bolesna ?
Ne, pa ne čujemo se tako često. Svako od nas ima svoj neki put svoje prijatelje i svoj krug ljudi . Pročitala sam po novinama i želim joj svu sreću kao i sebi što želim.

Šta je sa tvojim duetom sa Rastom čula sam da te je ispalio ?
To nikada nije ni trebao da bude duet već pesma koju je on radio za mene. Meni se jako svidela i ja sam zaista htela da je otpevam međutim Rasti se svidela više pa je on snimio u pitanju je pesma Pucam Pucam. Ja mu nisam zamerila jer je logično da svaki kant autor uzme za sebe ono što mu se baš sviđa. Meni je bilo ponuđeno kao demo i onda se on predomisilo i ja ne mogu da mu to zamerim.
Pa i Cobi ti je radio pesmu pa ništa ni od toga pa i on te ispalio?
Pesma je odlična ali ti znaš i sama da se Coby ne javlja na telefon on je u haosu ne znam kako postiže sve. Ne može da izdvoji vreme da završimo započeto ali dobro sve je tu čeka me.
Da li si ispratila svađu Lepe Brene i Ace Lukasa da li je to Brena zaslužila?
Sada sam pročitala i ne bih ja tu mnogo da se mešam. Moje mišljenje je da je Aca preterao. Ja sam potpuno objektivna nisam ni u kakvim odnosima ni sa Acom ni sa Brenom potpuno sam sa strane ali nekako mi to zvuči nekako lična osnova nešto između njih što mi ne znamo. Ne bih da ulazim ali Brena to nije zaslužila.

Kakva ti je pesma Lune Đogani imate ustog menadžera?
Biće ona odlična pevačica. Super mi je Luna želim joj svu sreću i ima moju podršku. Mislim da će krenuti sada ozbiljno da nastupa i sa igračicama imamo istog menadžera i sigurna sam da će biti odlična.Nisam sa njom u kontaktu ali preko menadžera komuniciramo odlična je i nova pesma. Ja sam čak Luni slala i Harisovu novu pesmu naravno preko menadžera i njoj se svidelo.
Da li je Prijovićki odmoglo što je napravila pauzu i što je rodila. Kada ćeš ti ?
Jao ne znam kada će beba kod mene, polako. Dete može da ima svako ali treba biti odlučan i spreman. Sve svoje potrebe da staviš u neki drugi plan . Meni je Aleksandra zgodnija od kada se porodila nego što je bila i izgleda kao devojka. Ona na terenu i u medijima kao da nije ni odlazila na bolovanje. Ona je mlada mama a izgleda kao devojka svaka čast.

Šta kaže tvoj dečko sa što se družiš sa bivšim dečkom Milanom Stankovićem?
Ja sam insistirala da se družimo Haris, Milan i ja. Meni i Harisu je Milan jedini prijatelj na estradi i mi se često viđamo i družimo. Možda mi i ne treba neko preterano društvo dovoljan mi je Haris da pričamo o estradi , dovoljan mi je Milan da utroje ogovaramo estradu i prosto još neko sa strane nije mi potreban. Ne možeš imati previše prijatelja a ja Milanu mogu da se poverim on sve zna o meni i ja o njemu i nikada ne bi jedno drugo izdali.

svetsvet
The post Rada Manojlović: Harisu i meni Milan je jedini prijatelj na estradi appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Rada Manojlović o Milanu Stankoviću: On je jedini prijatelj meni i Harisu

Izvor: Tracara.com, 14.Sep.2019, 09:56

Rada Manojlović otkrila je u novom intervjuu da nema mnogo prijatelja na estradi, ali da je u tom malom krugu najbližih njen bivši dečko Milan Stanković. Njih dvoje bili su zajedno otkako su se prijavili za takmičenje Zvezda Granda, a na prijateljstvo nije uticala ni radina veza sa Harisom...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.