Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 18:04

"RUŽNO JE što si mu ti majka" Tari Simov otac njenog deteta udario na majčinstvo, u javnost isplivali jezivi detalji

Od samog početka njihov odnos je bio turbulentan, a do nedavno je izgledalo kao da su izgladili sve nesuglasice i nastavili tamo gde su stali.
Bivša zadrugarka Tara Simov je sredinom prošle godine sa svojim izabranikom Danilom Raičevićem dobila sina. Međutim, njihova veza je već duže vreme na "klimavim nogama" i oni su više puta raskidali.
Tara je sinoć objavila na društvenim mrežama da se razišla sa Danilom.
- Shodno tome da sam javna ličnost i negde osećam potrebu da neke stvari objavim, tako ću i ovo. Danilo i ja smo se razišli na njegovu želju i dogovorili smo se da je tako bolje i za nas i za naše zdravlje. Molim vas za razumevanje vezano za ovu situaciju i da ako možete ne vršite...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.