RUMUNI BRENU DOČEKALI KAO TITA!

Izvor: Kurir, 29.Mar.2012, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUMUNI BRENU DOČEKALI KAO TITA!

Balkanska folk zvezda će 15. juna, posle 28 godina, ponovo pevati na gradskom stadionu u Temišvaru

Jedna je Brena!

Lepa Brena posetila je prekjuče Rumuniju kako bi održala konferenciju za novinare povodom koncerta zakazanog za 15. jun na stadionu Dan Paltinišanu u Temišvaru.

Rumuni su Brenu dočekali s oduševljenjem, jer je balkanska zvezda u njihovoj zemlji poslednji koncert održala još pre 28 godina.

- Brena >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je dočekana s najvećim počastima, još na samoj granici, čim je kročila na tlo Rumunije. Ljudi u crnim odelima su je u blindiranim automobilima i uz policijsko obezbeđenje bez problema dopratili do hotela „Temišvar“, ispred kojeg ju je čekalo stotinak novinara - rečeno nam je iz Breninog PR tima.

Brena je na konferenciji, dirnuta atmosferom, kroz suze zapevala pesmu „Ja nemam drugi dom“, a prisutne je pozdravila na rumunskom, kako bi im ukazala poštovanje.

Breninu konferenciju pratila je i rumunska državna televizija.

(M. K. V.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.