RUKA SE MNOGO BRŽE VRAĆA U ŽIVOT: Dea podelila DETALJ svog oporavka! Voditeljka poslala SNAŽNU PORUKU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2019, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUKA SE MNOGO BRŽE VRAĆA U ŽIVOT: Dea podelila DETALJ svog oporavka! Voditeljka poslala SNAŽNU PORUKU!

Ne odustaje!

Voditeljka Dea Đurđević početkom ove godine doživela je saobraćajnu nezgodu od koje se uspešno oporavlja. Dei je tada bila otkinuta ruka, a svi joj se dive kako je hrabro izgurala celu ovu situaciju sa osmehom na licu.

Voditeljku publika već nekoliko meseci gleda ponovo u jutarnjem programu "Novo jutro", a kada probudi naciju i sve gledaoce obavesti o najvažnijim informacijama, Dea odlazi na tretmane.

Ona je ovoga puta oduševio trener >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je na svojoj majici imao grb fudbalskog kluba Crvena zvezda. Voditeljka je poznata kao veliki navijač Crvene zvezde, zbog čega je pohvalila svog trenera i nazvala ga najboljim, a onda je sa svima podelila i emotivne reči o oporavku svoje ruke.

- Kada se s osmehom Zvezdin grb nosi, ruka se vraća u život mnogo brže nego što je očekivano - napisala je Dea.

DUŠICA ĆE NAPUSTITI ZADRUGU?! Voditeljka izjavom IZNENADILA sve! A posle ovog pitanja se totalno POGUBILA! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.