RUGA SE SUDU i Nataši Na ročištu Šavije i Karića izbio skandal - Advokat se odmah oglasio

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 15:09

"RUGA SE SUDU i Nataši" Na ročištu Šavije i Karića izbio skandal - Advokat se odmah oglasio

Kraj ovom suđenju se ne nazire.

Nataša Šavija i Stefan Karić po drugi put su se danas sreli pred licem pravde.

Oni su se tačno u podne pojavili pred sudom gde je bio nastavljen proces po starletinoj tužbi za nasilje. No, već sad ništa ne ide po planu.

Advokat oštećene Borivoje Borović objašnjava detalje sa suđenja:

- Branioci okrivljenog su tražili izuzeće tužioca što ja tumačim kao pokušaj odugovlačenja postupka jer na prošlom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glavnom pretresu se nije pojavio branilac. To je je istaknuto kao razlog odlaganja. Danas sam na sudu predao fotografije sa društvenih mreža okrivljenog. Na internetu postoji niz malih fotografija povređene oštećene, a okrivljeni se u prvom planu slikao u majci na kojoj je pisalo u smislu: "Ne možete mi ništa", čime je pokazao stav prema sudu. On se ruga pravosuđu i samoj oštećenoj. Očekujem da će biti odbijeno izuzeće i da će, ipak,sud suditi na osnovu zakona i dokaza. Ne smemo zaboraviti da je Šavija dva puta operisana, o tome postoje lekarski nalazi i veštačenja, pa se nadam da će sud u pravo u tom smilsu ceniti dokaze koji su nemoljivi - kaže Borojević za medije.

Starleta je podsetimo 1. maja prošle godine zadobila teške telesne povrede na jednoj svadbi, a za nasilje je optužila Stefana Karića, protiv koga je odmah pokrenut sudski postupak.

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Kurir

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.