ROŠAVA SI I ISKOMPLEKSIRANA! Nemaš pet zdravih zuba Miljana brutalno zaratila sa OVOM zadrugarkom

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021, 17:13

"ROŠAVA SI I ISKOMPLEKSIRANA! Nemaš pet zdravih zuba" Miljana brutalno zaratila sa OVOM zadrugarkom

Žestoka pljuvačina!

Sanja Stanković javila se da izabere tri osobe koje su se najmanje potrudile za vreme zadatka, ali tenzije u Beloj kući se ne smiruju, Miljana Kulić i Ermina Pašović žestoko su se posvađale zbog cigareta.

- Zoveš me tamo, čestitaš Željku rođendan, a ne možeš da me podneseš. Izvinila sam se Marku što sam rovarila tamo, jer mi on jedini daje, kajem se zbog toga - objašnjavala je Miljana.

- Krala si moje gaće - Optužila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Ermina Miljanu.

- Od kada si rekla da mi je majka poslala oproštajno pismo ti si za mene jedno g*vno iskompleksirano rošavo. Nemaš 5 zdravih zuba u vilici i smrdi ti iz usta! Čoporativno me napadate. Znaš kad bih obukla tvoje gaće? Ni za 10 života! Ne možete mi ništa, nećete uspeti. Mahaću svima sa šampanjcem u finalu - vikala je Miljana.

Nakon sukoba Sanja Stanković je nastavila svoje izlaganje.

- Svi su pričali da ne mogu da spavaju zbog Maje i Janjuša i da Miljana i Janjuš najviše jedu, da brste. Navešću njih troje jer sam tako čula - rekla je Sanja.

- Šta se kačiš na mene? Preči su mi Janjuš i Milica! Šta očekuješ ti od mene - urlala je Miljana na Jelenu Batos.

- Imaću pravo glasa kad izađem, pa ću reći ko si i šta si - rekla je Jelena.

Detaljnije u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.