RONI GORKE SUZE - Sanja potpuno slomljena nakon brutalne svađe: Kriva sam... Ne može da se smiri!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2023, 23:57

RONI GORKE SUZE - Sanja potpuno slomljena nakon brutalne svađe: "Kriva sam..." Ne može da se smiri!

Ovo ju je žestoko pogodilo!

Rijaliti učesnica, Aleksandra Nikolić sedela je na krevetu u spavaćoj sobi i savetovala zadrugarku Sanju Grujić, koja je plakala zbog sukoba sa Markom Stefanovićem.

- Budi pametnija - rekla je Aleks.

- Ja sam kriva za sve što mu se dešavao, kao što je on za ono što se dešava meni. Nastavio je da me provocira danas, a dva sata sam ga čekala ispred zatvora, htela sam tamo i da spavam - pričala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Sanja nakon žestokog sukoba sa Markom kroz suze.

- Kad krene da provocira nemoj da imaš onakve reakcije, probaj da spustiš loptu. Reci ako želi dobro tebi i njemu da ne radi to, jer ne znam kako drugačije da ti pomogem, jedino da ćutiš na neke stvari - pričala je Nikolićeva.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.