ROLEKS OD 60.000 EVRA! SNIMA SPOT U HELIKOPTERU: Jovana Jeremić ušla u pevačke vode, otkrila sve detalje

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 15:40

ROLEKS OD 60.000 EVRA! SNIMA SPOT U HELIKOPTERU: Jovana Jeremić ušla u pevačke vode, otkrila sve detalje

"Jedna od mojih životnih želja jeste da budem pevačica!"

Jovana Jeremić snimila je svoju prvu pesmu atraktivnog naziva "Roleks", a kako je najavila na Instagramu, očekuje da će biti veliki hit - čak je posavetovala pevačice da sve projekte odlože za idući mesec, budući da ništa neće doći do izražaja pored njene pesme.

Ona je danas u Beogradu na vodi snimila kadrove za svoj visokobudžetni spot. Na prvi snimajući dan stigla je u rolerima, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje je potom skinula i nosila u ruci, a na sebi je imala pink pantalone i belu košulju.

Očekivano, voditeljka je napravila pravi haos, te su svi gledali u nju i komentarisali je.

- Jedna od mojih životnih želja jeste da budem pevačica, to sad upravo i ostvarujem! Pesma "Roleks" je, vidim, već digla veliku prašinu, a radi se o meni - Jovani Jeremić kao seks simbolu Srbije, Balkana. Pesma govori o mom životu, a snimamo u Beogradu na vodi, helikopteru, limuzini... U spotu nosim i roleks od 60.000 evra - pohvalila se Jovana za "Pink.rs".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.