ROLEKS NIJE MOJ! Nisam pronašla muškarca koji bi mi ga kupio! Jovana Jeremić progovorila o izboru partnera

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 16:16

"ROLEKS NIJE MOJ! Nisam pronašla muškarca koji bi mi ga kupio!" Jovana Jeremić progovorila o izboru partnera

"Kada je muškarac prljav, to mi je gadno. Kada je prljav i kada smrdi. A najgadnije mi je kad je lažov..."

Jovana Jeremić snimila je svoju prvu pesmu atraktivnog naziva "Roleks", a kako je najavila na Instagramu, očekuje da će biti veliki hit - čak je posavetovala pevačice da sve projekte odlože za idući mesec, budući da ništa neće doći do izražaja pored njene pesme.

Ona je danas u Beogradu na vodi snimila kadrove za svoj visokobudžetni spot. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Na prvi snimajući dan stigla je u rolerima, koje je potom skinula i nosila u ruci, a na sebi je imala pink pantalone i belu košulju.

Ekipa portala SrbijaDanas je bila tu da isprati ovaj događaj, te je ona otkrila da zapravo sat od 60.000 evra, marke Roleks nije u njenom vlasništvu.

- Nije moj Roleks, nisam još pronašla muškarca koji bi mi kupio takav poklon - rekla je na početku, a onda prokomentarisala šta jeto što joj najviše smeta kod muškarca:

- Najviše mi smeta neurednost. Kada je muškarac prljav, to mi je gadno. Kada je prljav i kada smrdi. A najgadnije mi je kad je lažov... - počela je Jovana, a onda se jedna novinarka nadovezala.

A malje da li ti smetaju?

- Ne, ne, poželjno je čak. Ali mi se gadi kada je čovek lažov, kada je prevarant i kada nešto započne, a ne dovrši, ne može da istera do kraja, a poigra se ženskim srcem. E takve muškarce bih osudila na smrtnu kaznu.

Jovanu su novinari, potom pitali i kakav je sada njen stav o rijaliti programima, s obzirom na to da je i sama karijeru započela u jednom:

- Ja sam izrazila svoj stav, da trebalo bi da se nastavi emitovanje. I "Zadruge" i svih rijaliti programa, zato što taj program nije kriv za dva masakra koja su se dogodila već su prevashodno krivi roditelji koji nisu pratili svoje dete. Kamo sreće da je više gledao "Zadrugu", a manje Tiktok. Apsolutna cenzura na društvenim mrežama mora da se uvede - istakla je Jeremićeva koju su pitali i da li je krivica i na izvođačima koji sada proizvode novu muziku, a koja ima veliki uticaj na decu:

- Ne možemo da krivimo umetnost. Onda bi trebalo da krivimo rat u Bosni i Hercegovini, trebalo bi da krivimo formiranje različite jedinice koje su štrapacirale na ovom području. Najviše nasilja je bilo '90-ih kada je bilo najviše ovakvi sr*nja - istakla je voditeljka.

Jovana je, potom, progovorila i o svojoj pesmi "Roleks" za koju kaže da ima keč:

- Pesma je fora, videćete ulazi u uho, inficiraće vas. Mislim da će Tiktok, a prevashodno Instagram da gori - zadovoljno je istakla Jeremićeva koja je i zapevala svoj prvenac:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.