RODILA SAM ŽIVU DEVOJČICU, A REKLI SU DA JE MRTVA! Ana progovorila o bolu za igubljenom ćerkom i Acinim suzama

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 19:43

"RODILA SAM ŽIVU DEVOJČICU, A REKLI SU DA JE MRTVA!" Ana progovorila o bolu za igubljenom ćerkom i Acinim suzama

Tužo i srceparajuće...

Drugoplasirana učesnica ''Zadruge 6'' Ana Ćurčić pred televizijskim kamerama progovorila je o mnogim temama i aktuelnostima, pa i pomirenju sa svojom prvom ljubavlju Acom Bulićem i njihovoj tragediji.

Po prvi put je progovorila o najbolnijoj stranici svog života, te se rasplakala i rastužila naciju.

- To je pitanje na koje ne znam ni kako da odgovorim, desilo se, a on je uvek bio deo mene. Imam osećaj da sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ono vreme koje je stalo, samo nastavila. Tada smo završili kad nam se desila ta velika tragedija, koja nam se desilo. Ja sam izgubila bebu koja je rođena, živela je osam dana, rođena je zdrava devojčica, Aleksandra se zvala. Od bolnice sam dobila papir da sam imala spontani pobačaj. Nisu nam dozvolili da obavimo sahranu, ništa od papira nismo dobili. Aca i ja do dana današnjeg mislimo da je u pitanju trgovina bebama, to je velika porceudra da se dođe do svih tih dokumenata. Htela sam da vidim ako je tako, da vidim zbog čega je to tako. To nam je najteže palo i tada sam videla Acu da plače. Moj i njegov osećaj je uvek bio da je ona živa. Osećaj mi je da se definitivno nešto desilo. Lekari su nam objašnjavali da je ozbiljno srčano oboljenje, ali onda je trebalo papir da dobijemo. Jako je teško da se dođe do te isitne. Moj osećaj je da je dete živo, ona je sada devojka. Daj Bože da je nađemo, kad tad, videćemo. Na tome treba da se radi puno, Aca je više uključen u sve to. To je jedina tema o kojoj nisam nikad pričala ni sa mamom, ni sa Acom. To je deo mene... Došlo je vreme da o tome pričam, ali neka ostane za mene, jer nosim to sa sobom otkad se to desilo. Teške su to teme - rekla je Ana sa suzama u očima i otkrila da je ljubav s Acom nikad čvršća, kao i da joj je napokon srce na mestu.

- Ljubav je jača, čvršća, ja u Boga verujem iznad svega. Sin mi je otišao u Tumane s devojkom, snajka mi se sviđa. Hvala dragom Bogu da je pored mene i da je moj, ljubav je jača nego ikad. Aca puno radi, ima previše obaveza, ja pokušavam da mu nadoknadim sve na kraju dana. Napokon se osećam kao jedna princeza. Mislim da moj život tek počinje. Znam da sam sve istinski zaslužila i da je od Boga. Počela sam s Acom, to mi je prva ljubav, a i poslednja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.