RODIĆU MU SINA Stižu rode u Belu kuću, takmičarka Elite POSTAJE MAJKA - uživo saopštila lepe vesti

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 20:35

"RODIĆU MU SINA" Stižu rode u Belu kuću, takmičarka Elite POSTAJE MAJKA - uživo saopštila lepe vesti

Šok za crnim stolom!

Ušli smo u novu, 2024. godinu i mnogi od nas razmišljaju o novogodišnjim odlukama i promenama koje žele da sprovedu ove godine.

Upravo o ovome su govorili i učesnici rijaliti programa "Elita". Međutim, priznanje jedne takmičarke je sve pristune za crnim stolom, kao i sve fanove rijalitija ostavilo bez teksta.

Slađa Lazić priznala je uživo u programu da bi u novoj godini volela da se ostvari u ulozi majke, i to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa svojim javnosti nepoznatim partnerom kojeg je upozanala ovog leta.

- Ja zapravo nemam odluke, ja sam prepuštena sudbini i Bogu. Ja samo mogu da poželim, što se tiče moje najveće želje jeste to da se ostvarim kao majka. Ja kada izgovorim neku želju meni se to stvarno ostvari, to će biti ove godine ili sledeće. Ljudi misle da mogu mene nečim da povrede, ali ja sam blindirana! Želim da zatrudnim sa mojim partnerom, u kog sam se zaljubila letos. Sve je na mestu... Rodiću mu sina - rekla je ona na opšte zaprepašćenje svih za crnim stolom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Republika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.