RODIĆU BEBU - SANJA DONELA ODLUKU: Car besan viče ubiće me mama, nastao opšti haos, njoj nije dobro

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2021, 17:35

RODIĆU BEBU - SANJA DONELA ODLUKU: Car besan viče "ubiće me mama", nastao opšti haos, njoj nije dobro

Brine ga šta će mama reći.

Sanja Stanković odlučila je da će roditi bebu iako je u vidno lošem Stanju zbog šoka isto kao i Filip koji i sam kaže da ne zna gde mu je glava i da ga najviše brine šta će mu reći majka.

Imam problem, ako je to tako, kako se nagađa, ja sumnjam na to, to menja ceo moj život ako se ispostavi da ja jesam u drugom stanju. Što se tiče debate, postoje i muškarci i žene koji su odgovorni i neodgovorni. Majin tata je bio odgovoran >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otac i nije je napustio, a na primer moj otac je ostavio mamu, nikad nije ni platio... Ja imam posledice što, bilo bi lepo da smo Filip i ja u vezi, da se volimo i da želimo, ali mi nismo. To je moja neodgovornost što sam dozvolila da se desi, ja nikada ne bih dozvolila da pobacim dete, ja ću roditi, ja ću ga gajiti, to je moje mišljenje, to je moj stav, bez obzira na sve, ja znam koliko se moja majka borila za mene, znam kako je mojoj mami dok gleda ovo! - izjavila je Sanja.

Car ipka nije odustajao od toga sta će mu mama reći pa je u jednom trenutku i izgovorio "ubiće me mama".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.