RIJALITI ZVEZDA POTVRDILA TRUDNOĆU: Pre samo mesec dana pokušala da se ubije - a sada tvrde da OPET LAŽE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2023, 21:49

RIJALITI ZVEZDA POTVRDILA TRUDNOĆU: Pre samo mesec dana pokušala da se ubije - a sada tvrde da OPET LAŽE!

Šta je prava istina?

Bivša učesnica rijalitija "Parovi" Nataša Maza, pre nekoliko meseci je dospela u žižu interesovanja kada je pripretila da će sebi oduzeti život zbog izvrgavanja ruglu, zbog svoje osobenosti, preciznije zbog svoje transrodnosti. Kako je tada govorila, pripadnici MUP-a su joj se kroz podsmehe obraćali kada je pokušala da prijavi nestanak svoje majke.

No, sada je povod medijske pažnje potpuno drugačiji. Na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Instagram profilu je podelila srećne vesti, tvrdeći da se nalazi u šestom mesecu trudnoće. Ali kako to obično biva, logička pitanja se sama nameću.

Popularna pevačica i nekadašnja učesnica pomenutog rijalitija, odlučila je da u svoj život uvede malo vedrine, nakon svega što joj se izdešavalo.

Međutim, njenu sreću je morala da pokvari malicioznost, mada možda i genijalnost, dovitljivost ljudi koji su saznali vest da se nalazi u, kako ona kaže, drugom stanju.

Sve je odmah zainteresovalo, kako je moguće da se transrodna osoba nađe u blaženom stanju? Ovakvi komentari su pomalo neumesni, budući da niko nije bio prisutan i dovoljno upućen u proces tranzicije kroz koji je Nataša prolazila.

Verujemo da će se ovim povodom Maza oglasiti i demantovati/potvrditi tvrdnje pojedinaca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.