RIJALITI ZVEZDA O TEŠKOJ BORBI SA KORONOM: Imala sam strašne glavobolje, tresla se, peklo me u grudima..

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 00:13

RIJALITI ZVEZDA O TEŠKOJ BORBI SA KORONOM: Imala sam strašne glavobolje, tresla se, peklo me u grudima..

Bili su to teški dani za nju...

Kloi Kardašijan (36) početkom godine imala je korona virus, a u novoj epizodi "U Korak sa Kardašijanovima" prikazana je borba rijaliti zvezde.

- Mislim, moja creva mi kažu da je pozitivna zato što je toliko bolesna. To me zaista plaši, jer mogu da kažem da je sada i ona uplašena i nervozna zbog svega toga - rekla je Kim Kardašijan dok jeporodica čekala Kloine rezultate.

Kardašijanka je bila jako loše, a testiranjem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potvrđena joj je korona. Njena majka Kris Džener pojavila se u emisiji uplkana govoreći da je za pomoć pozvala sakog lekara kojeg se setila.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Jun 26, 2020 at 2:54pm PDT

Kloi se snimila vidno izmučena i promukla, rekla je da je u karantinu u svojoj sobi, a ispričala je da je povraćala, tresla se i imala momente kada joj je bilo mnogo hladno. Istakla je da je imala i strašne glavobolje i da ju je u grudima peklo od kašlja.

Kardašijanka je pozvala svoje fanove da poštuju mere i čuvaju se. Kloi se izglečila od korone, koju je imala početkom godine, a nedavno se ludo provodlila na 40. rođendanu svoje setre Kim.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Jan 31, 2020 at 6:54am PST

Podsetimo, reper Kanje Vest, muž Kim Kardašijan, otkrio je još u julu, tokom Forbesovog intervjua, da je oboleo od virusa i da je imao slične simptome kao Kloi.

Ranije ovog meseca, Kim je otkrila da je Vestu pozlilo otprilike u isto vreme kada su Tom Henks i Rita Vilson objavili da su pozitivni na koronu, u martu. Kim je rekla da je briga o Kanjeu u to vreme bila zastrašujuća jer su virus i njegovi efekti bili uglavnom nepoznati.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jan 14, 2020 at 10:11pm PST

PSIHO TEST: Japanska psihološka igra otkriće TAJNE delove vaše ličnosti kojih niste ni svesni! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.