RIBLJA ČORBA RAZVALILA KASINU! Novu pesmu Da tebe nije horski pevao pun klub! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2017, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIBLJA ČORBA RAZVALILA KASINU! Novu pesmu "Da tebe nije" horski pevao pun klub! (FOTO)

Dvosatno noćno uživanje u centru Beograda!

"Riblja čorba" je, u beogradskoj "Kasini", održala sjajan dvosatni klupski koncert, a uz mnoštvo starih hitova predstavila je premijerno novu pesmu "Da tebe nije".

STRAHOTA! Mirjana Bobić Mojsilović umalo POGINULA (FOTO)

"Zaraznu" numeru srednjeg tempa sa moćnim refrenom, za koju je muziku napisao Nikola Zorić, a tekst, naravno, (i to autobiografski) Bora Đorđević, bend je izveo dva puta, i efekat je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << više nego očigledan.

Kraljica popa se razbesnela: NEZNALICE I POVRŠNI ŠARLATANI, u laži su kratke noge!

Publika je na drugom izvođenju već dobro upamtila udarni deo, te je horski pevala "Kaži mi da krenem/idem bilo kuda/sagradiću novih sedam svetskih čuda/ti si meni zemlja, vatra i voda/ti si moja ljubav, ropstvo i sloboda". Bend može, posle ove noći, da bude sasvim siguran da u rukavu kao adut ima novi hit.

Grupa je, uobičajeno za Kasinu, na scenu izašla u sitne sate, tek u 01.10 i publici ponudila, sa manjim izmenama, program koji je u prethodnih petnaestak meseci aktuelan - od uvodnog, udaračkog segmenta ("Ja ću da pevam", "Ja ratujem sam", "Radiću šta god hoću"), do završne "Dobro jutro". Intesantno, "Čorba", grupa je u momentu odreagovala, tokom drugog bisa, na skandiranje fanova, pa je neplanirano odsvirala i "Kad hodaš".

Boru, Mišu, Vicka, Džindžera i Nidžu uvek je, pored velikih koncerata, prijatno videti i čuti i na ovakvim, klupskim svirkama, koje imaju posebnu čar i donose drugačiji kontakt sa publikom. Videlo se da je bend u tome uživao, a to se onda bez problema pretvorilo u sjajnu žurku koja je potrajala sve do 03.15 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.