REZULTATI ANKETE: Koji od Luninih MOMAKA je najbolji za nju? Evo šta kažu gledaoci! Ipak je NESREĆNA u ljubavi?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2020, 13:54

REZULTATI ANKETE: Koji od Luninih MOMAKA je najbolji za nju? Evo šta kažu gledaoci! Ipak je NESREĆNA u ljubavi?!

Njen ljubavni život dugo je u centru pažnje.

Luna Đogani jedna je od najvećih rijaliti zvezda tokom poslednjih nekoliko godina, budući da je bila među najzapaženijim učesnicima sve tri sezone "Zadruge".

Pažnju gledalaca stoga privlači i njen ljubavni život, a u prvoj sezoni popularnog rijalitija glavna priča vrtela se upravo oko njene veze sa tada još oženjenim pevačem, Slobom Radanović.

Portal "Srbija Danas" pružio je priliku gledaocima "Zadruge" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da iznesu mišljenje o tome kojeg od Luninih momaka, koji su poznati javnosti, smatraju najpodesnijim partnerom za nju.

Glasanje je pokazalo da većina najviše simpatiše njenog aktuelnog dečka, Marka Miljkovića, sa kojim je u vezu stupila tokom "Zadruge 2", i sa kojim je i dalje u ljubavi, iako su u jednom trenutku raskinuli, usled teških nesuglasica i čestih svađa. Marko je osvojio 38 posto glasova, i time je znatno nadvisio i Slobu Radanovića (9 posto), i Nenada Marinkovića Gastoza (9 posto), i Luninu mladalačku ljubav, Veljka Ražnatovića (2 posto).

Ipak, zanimljivo je da je najviše glasova dobila peta opcija - "niko od njih - treba joj neko potpuno drugačiji" (41 posto), što govori da većina gledalaca ipak smatra da Luna do sada definitivno nije imala sreće u ljubavi i da će svog "princa na belom konju" možda dočekati tek u budućnosti.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.