Ana Korać POTVRDILA da se POMIRILA sa suprugom REŠILI SMO SVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Dec.2023, 22:30

Ana Korać POTVRDILA da se POMIRILA sa suprugom "REŠILI SMO SVE"

Bivša rijaliti učesnica sve loše ostavlja u staroj godini!

Starleta Ana Korać se nedavno razvela se od misterioznog muškarca sa kojim je dobila sina Matea.Uprkos naizgled idiličnom životu koji je plasirala na društvene mreže, Ana je stavila nedavno tačku na odnos sa mužem.

Međutim, jedan bombastičan demanti stiže od starlete!

Ana je pre par sati podelila sliku putem svog Instagram storija, na kojoj je naslonila glavu na rame misterioznog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << muškarca. Ona je potom objavila niz emodžija kojima je jasno dala do znanja da je uživa u ljubavi, ali ipak, starleta ništa javno nije potvrdila.

E, tu sledi rasplet! Koraćeva je potvrdila da je u pitanju njen doskorašnji partner i otac njenog deteta.

- Želim ovim povodom da se oglasim. Istina je da sam imala nesuglasice sa svojim suprugom, koje smo rešili, i dalje smo u braku. Želim vam sve najlepše u Novoj godini - napisala je Ana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Telegraf.rs/Prenela S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.