REŠILA DA SE OSVETI?! Mina i Mensur kopiraju Tomovića i Staniju! Vladimir će IZGORETI zbog OVOGA?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2020, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REŠILA DA SE OSVETI?! Mina i Mensur kopiraju Tomovića i Staniju! Vladimir će IZGORETI zbog OVOGA?!

Ovo će izazvati pometnju.

Nakon sastanka koji je održan kako bi zadrugari mogli da prokomentarišu današnju raspodelu budžeta Baneta Čolaka, Mina Vrbšaki i Mensur Ajdarpašić su se osamili ispred doka na jezeru i krenuli da razmenjuju nežnosti. Prisnost ovo dvoje zadrugara na ovom mestu ne bi bila toliko čudna, da ono nije vezano za Mininu ljubav iz "Zadruge 3" i Mensurovog rivala Vladimira Tomovića.

Naime, Vrbaški je sama istakla da se namerno približila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ajdarpašiću kako bi se osvetila Vladimiru što se poljubio sa svojom devojkom Isidorom, koja ga je posetila za Novu godinu. Mina je čak i isticala da bi se drugačije ponašala, da se Tomović ophodio prema njoj kao i prema svojoj devojci iz "Zadruge 2" Staniji Dobrojević.

Podsetimo, omiljeno mesto Stanije i Vladimira je bio upravo dok, gde su vodili najintimnije razgovore i razmenjivali nežnosti, a da li je ovo Mina namerno uradila kako bi nastavila da se sveti Tomoviću, ili je puka slučajnost u pitanju, to samo ona zna.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Prisetimo se kako su to radili Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

"ONA JE ISFRUSTRIRANA" Vuk Mob odgovorio na prozivke Natalije Trik Fx! "Hvala joj što me je napravila" (VIDEO) 

PRVO OBRAĆANJE OD POVRATKA IZ BOLNICE! Nakon komplikovane OPERACIJE i zadobijenih 7 kopči, poručila OVO!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.