REŠILA DA OPROSTI SVE! Dalila drži za ruku osobu koja je najviše povredila u rijalitiju - dirljiva slika

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 07:20

REŠILA DA OPROSTI SVE! Dalila drži za ruku osobu koja je najviše povredila u rijalitiju - dirljiva slika

Svi su mislili da se ovo nikad neće desiti.

Sve svetske religije propovedaju oproštaj kao jednu od svojih temeljnih vrlina, a tim putem su krenule i Dalila Dragojević koja je u svojoj emisiji odlučila da ugosti jednu od svojih ljutih protivnica Vesnu Rivas.

Poznata nekadašna pevačica, a sad vidovnjakinja odlučila je da se rado odazove Dalilinom pozivu te je i ona donela odliku da oprosti sve drugoplasiranoj takmičarki Zadruge 5.

 Netrepeljivost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << između Dragojevićke i Rivasove je opšte poznata a nesuglasice su počele još tokom njihovog zajedničkog učestvovanja u rijalitiju parovi.

Tada su nastajale i neke od legendarnih svađa u ovom rijalitiju kada je reka psovki, vrištanja i vređanja znala da traje, bukvalno, satima.

Njihove svađe su svoj epilog dobile na sudu, a do današnih dana nije jasno ko je tu koga dobio. pošto su obe iznosile različite priče.

- Dalilu će da ubiju samo kamate dok me isplati. Priča non-stop o nekom suđenju, a još prošle godine presuđeno je sve u moju korist. Kad se sve skupi s troškovima, uzimam joj pola miliona dinara, ali vredi. Samo sam htela da zaštitim sebe na sve načine, da dokažem da se za klevete koje su od nje bile upućene meni debelo plaća. Ja sam čista, nisam ništa pričala bez dokaza, pouzdanih izvora i slično. Narod je kod mene prepoznao istinu i ne moram ništa da dokazujem, dok je ona, s druge strane, samo pokazala ko je i šta je - izjavial je jednom prilikom Rivasova za Republiku.

Ipak, izgleda da je svađama došao kraj te internetom kruži slika Rivasove i Dalile kako poziraju u studiju njene emisije.

Izgleda da je Dalila odlučila da se ponese kao dobar novinar i da zaboravi nekadašnje nesuglasice radi što zanimljivijeg TV programa.

A post shared by Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

,

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.