REŠILA DA IZNESE PIKANTERIJE IZ SUDNICE! Bivša ljubavnica Miroslava Ilića besna: Zagorčavao je život Devinu i meni

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023, 16:27

REŠILA DA IZNESE PIKANTERIJE IZ SUDNICE! Bivša ljubavnica Miroslava Ilića besna: "Zagorčavao je život Devinu i meni"

Pevač ni ne sluti šta će sve izaći u javnost!

Bivša ljubavnica pevača Miroslava Ilića, Mirjana Antonović, godinama pokušava da dokaže sudskim putem da je pevač biološki otac njenog sina Devina.

Ona je sada rešila da napiše knjigu u kojoj će se naći, kako ona kaže, detalji iz sudnice.

- Miroslav me je prvo tužio za proganjanje, pa onda za odaju informacija sa suda. I jedno i drugo se završilo u moju korist. Platila mi je država >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve troškove - objasnila je Mira.

Mirjana se osvrnula i na knjigu koju piše, a koja će biti objavljena kada se završi suđenje sa Miroslavom Ilićem.

- Želja mi je bila da napišem da knjigu o zdravlju i održavanju mladosti, ali ću ipak morati da vam napišem informativnu knjigu o ovim zbivanjima sa suda kada se sve okonča. Jer to što se meni dešava se ne može izmisliti. Kada se suđenje okonča izdaću knjigu. Tu ću otkriti sve pikanterije koje su mi se dešavale tokom sudskog procesa, šta je Miroslav radio Devinu i meni, kako nam je takoreći zagorčavao život. Šta da kažem osim da nije tragično, bilo bi komično - zaključila je Mirjana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.