REPETIRAO PIŠTOLJ U CRKVI: BELI KRST I GO ČOVEK! Kristijan sa 15 godina doživeo BIZARNU STVAR

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2021, 17:29

REPETIRAO PIŠTOLJ U CRKVI: "BELI KRST I GO ČOVEK!" Kristijan sa 15 godina doživeo BIZARNU STVAR

"U kavezu majmun, i oni uzimaju neke igle i muče životinju....!"

Danas je u toku radio emisija "Delegati", gde je Kristijan Golubović podelio sa zadrugarima ali i gledaocima jednu od svojih životnih priča.

- Preko puta Tivta jedna kuća, žive otac, majka, beba, i mi bili jako mladi klinci, imali smo 13, 14 godina. I idemo sa plaže, i Legija je imao neku devojku, pa smo pričali šta bi on sa njom radio i ostalo. Ona je meni pričala da bi on za nju skočio sa Golden >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gejta, ovo ono, ja kažem da bih i ja, ali razmišljam, ruža vetrova i to, pa reko: "Ma jok" - počeo je Kristijan da priča, otkrio odakle je skakao, pa nastavio:

- I onda je on nju naterao da skače na magarca. Imam još jednu ludačku priču isto. Bila polovina osamdesetih, mi pravili neke gluposti, i ulazili u neku malu kapelicu. Dolaze neki Holanđani, Nemci i kažu nam da uđemo, da im damo malo po gu*ici, a šta sam ja sve video te večeri, ne mogu da objasnim. Kao iz Felinijevih filmova, falila je mačka koja ide u rikverc. To je bila afera koja se zataškala. Imao sam pištolj isto, repetirao ga kao, za svaki slučaj, a mi smo samo stajali i gledali. Ovo nikada nikome nisam ispričao. Čovek sa crvenom kukuljom, i beli krst, go. Bunj kao Mirzino jato i kaubojke, i viče "Mmmmm" a u kavezu majmun, i oni uzimaju neke igle i muče životinju. Sav sam se naježio, možda sam imao 14, 15 godina. Isto stoje dvojica golih, ma haos! Posle su ušli i tukli nas sve redom, a čije je to, šta je sa tim, ja ne znam - rekao je Kristijan.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.