REPERU PRETI DISKVALIFIKACIJA?! Ša je sinoć napravio HAOS na imanju - ali najgore tek sledi? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021, 08:27

REPERU PRETI DISKVALIFIKACIJA?! Ša je sinoć napravio HAOS na imanju - ali najgore tek sledi? (VIDEO)

Zadrugar u paklu!

Drama repera Nenada Aleksića Ša danima traje.

On je sinoć, nakon haosa sa Tarom Simov, kukao jer misli da njegova supruga Ivana troši njegove pare sa Vladimirom Tomovićem, a dodatno je izgoreo jer misli da mu je Tara Simov zapretila da će ponovo biti sa Čorbom. Osim toga, on je ubeđen i da Simova želi da ga diskvalifikuje iz rijalitija.

- Ovo je mržnja. Da li hoće da me diskvalifikuje? Devojka me mrzi! Još jedno okretanje glave, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ja idem. Ne mogu više da podnesem. Šta joj je cilj? Da napravi nasilnika od mene? Na sve što mi radi, preti mi bivšim dečkom. Ako, neka ide kod bivšeg dečka. Ovo nije ljubomora, namerno mi preti da će nešto da uradi sa bivšim dečkom. Šta je sa njom, koji demon je u nju ušao? Da li je ona takva? Kakve probleme imam, a nju boli k*rac... Sve što sam gradio, treba da isp*šim sad. Treba da me zagrli, kaže ljubavi. Ja ovo nikad nisam video. Nikad nisam video! Da li je normalna da mi preti bivšim dečkom? Pravi me debilom i nasilnikom - govorio je Ša.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.