REPER NAGOVARAO MANEKENKU NA SEKS

Izvor: Kurir, 04.Nov.2010, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REPER NAGOVARAO MANEKENKU NA SEKS

Reper Stefan je poludeo za Irenom. Manekenka, odevena u usku mini suknju, nije prestajala da zavodi ovonedeljnog gazdu. Igrala je oko njega, nabijala mu svoje grudi u lice, a negde pred zoru on više nije mogao da obuzda svoje nagone, pa je počeo da je mazi po nogama, ljubi po vratu...

Reper Stefan je poludeo za Irenom.

Manekenka, odevena u usku mini suknju, nije prestajala da zavodi ovonedeljnog gazdu. Igrala je oko njega, nabijala mu svoje grudi u lice, a negde pred >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zoru on više nije mogao da obuzda svoje nagone, pa je počeo da je mazi po nogama, ljubi po vratu...

Ruke je pokušavao da zavuče između njenih butina, spuštao glavu u njeno krili i ljubio joj međunožje preko tkanine. Irena je sve dopuštala, blaženo se osmehujući.

Stefan: Hoću napolje odmah! Ne mogu više ovako! Što mi ovo radiš? Poludeću zbog tebe!

Šaputao joj je da se malo osame, da izađu iz kuće i ljube se. Zvao ju je kod sebe u gazdinsku kućicu, da malo uživaju sami. I malo je falilo da pristane. Ali izgleda da nema iskustva pred kamerama. Bar što se seksa tiče. Opusti se Irena, kliču ti fanovi Farme!

(G. D.)

Borko: Stefan će opaliti Irenu!

Dok se Stefan vaćario sa Irenom, njegov drug Borko iz grupe THC, poslednji izbačeni farmer, gledao je „akciju“ sa društvom i navijao da prijatelj „overi“ manekenku!

- Verujem da će Stefan spavati sa Irenom! On je sigurno spreman za to, samo zavisi koliko će ona biti slobodna, da li će moći da se opusti pred kamerama, ili će to možda učiniti ispod jorgana. Stefan je ispao pravi šmeker, vidi se da se Irena baš primila na njega - ponosno nam je rekao Borko.

(L. G.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.