REKLA JE DA - Car pred milionima zaprosio Aleks! Emotivna scena tera suze na oči! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023, 23:01

REKLA JE "DA" - Car pred milionima zaprosio Aleks! Emotivna scena tera suze na oči! (VIDEO)

Bajkovit prizor u "Zadruzi"!

Kao što je već poznato, ova noć u rijaliti programu "Zadruga" je posebna.

Rijaliti učesnik, Filip Car je odlučio i u dogovoru sa Drvetom mudrosti, verio svoju devojku, Aleksandru Nikolić.

- Sve to lepo zvuči, ne znam ja kako ćeš se ti dole snaći, ni da li ćeš ti moći kod mojih.. Razumeš? Nekako si mi nesigurna. Nije to mala stvar da izađemo napolje, izlazimo za mesec dana. To što smo se ja i ti dogovorili, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije mala stvar. Šta ako nije to to?

- Kako misliš nije to to? Je l' tebi nije? - pitala je Aleks.

- Meni jeste, ali nisam 100 posto siguran u tebe, ali nisam ni u sebe. možda bolje malo napolju da vidimo, da razmislimo. Pogotovo, pre kad smo pričali, al' sad ovo zadnje.. Ja sam to tako zamišljao, da ćemo napraviti stan i da ćemo početi neki novi život. Nećemo se vucarati po rijalitijima. Jesi li ti sigurna u to? - pitao je Car.

- Ja sam sigurna Filipe da ja hoću da budem sa tobom. Ja sam tebi to rekla. Ti meni tako kada pričaš, malo me zbunjuješ. - rekla je Aleks.

- Siguran sam, ali, znaš ono, kako bih ti rekao? - pitao je Car.

- Šta ako izađemo napolje i vidiš da ti nije to to, a to smo i ja i ti doživeli? Kako bih ti rekao? Možda bolje da probamo kad izađemo napolje. prevelike planove smo mi napravili. Nije mali plan da počenmo sa radovima, da odmah se useljavamo.. - dodao je.

- Ti nisi siguran da je to, to, sa mnom, je l' tako? - pitala je Aleks.

- Ti znaš dobro šta ja želim. Da li si sigurna da želiš provesti celi život sa mnom? - rekao je Car.

Potom se na video bimu pojavila poruka "Udaj se za mene", Aleks se odmah rasplakala, dok je Car kleknuo s prstenom pred njom. Ona je rekla "da", a Dejan Dragojević je s osmehom na licu aplaudirao ovoj svečanosti.

- Jesam sigurna - rekla je Aleks.

- Nemoj samo da me za*ebeš- rekao je Car.

- Ovo je prelepo! - rekla je Aleks.

- Nije mi dobro čoveče- rekao je Car.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.