REKAO MI JE DA SAM DEBELA I ODVRATNA! Nakon ŽESTOKOG OKRŠAJA sa Ša, Anja ponovo GASIRALA Cveleta

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2021, 14:02

"REKAO MI JE DA SAM DEBELA I ODVRATNA!" Nakon ŽESTOKOG OKRŠAJA sa Ša, Anja ponovo "GASIRALA" Cveleta

Obavili razgovor kada je izašao iz zatvora!

Anja Todorović i Jovan Cvijetić Cvele obavili su prvi razgovor o sinoćnjem okršaju koji je izbio sa Nenadom Aleksićem Ša.

- Ti kad si otišao, obećao si da nećeš reagovati. Ti sinoć kad si otišao, on je mene krenuo da pljuje, onda je ona nastavila da vređa, da mi priča kako sam kurvetina, da ćeš ti da me šutneš posle Zadruge, zato što sam takva kakva sam, onda sam ja otišla u sobu, nisam reč rekla, sela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam na krevet, on je opet nastavio da me vređa, da mi prilazi pored kreveta, ja sam mu rekla da me udari, on kao ne bije žene, ali sam ja kao namestila tebi batine napolju. Rekao mi je da sam debela, kako sam odvratna - izjavila je Anja.

- Ja sam mu rekla da pusti, kad sam videla da neće, rekla sam Anji da izađe - ubacila se Dragana.

- On je s*sa, iskoristio je to što ja nisam tu, proziva te, a to je njegovo generalno mišljenje, od početka rijalitija! Afekat ne može da bude ono što je rekao za stolom! On kad je bio vođa, dobio sam mali budžet pred kraj uz komentar da smo dobri, ali sve vreme uz neku blaju, usput, dobri smo, do j*ja, ja sam njemu išao u prodavnicu, on je mene šišao, a meni presedne dan kada treba da ga pitam - izjavio je Cvele.

- Ljudi ovde ne kapiraju kakva ja m*dam imam po tom pitanju, jeste, trebalo je da se nerviram, ja spuštam loptu, pritom ušao sam ovde zbog nečeg drugog ovde! Nije mu ovo trebalo da krene na mene, ja sam znao šta će biti! - dodao je Cvijetić.

Detaljnije u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.