REKAO JOJ UZ TEBE SAM! Janjuš podržao Majinu NOVU VEZU - Smatra da su PRELEP spoj ISKUSTVA i MLADOSTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2022, 15:56

REKAO JOJ "UZ TEBE SAM!" Janjuš podržao Majinu NOVU VEZU - Smatra da su PRELEP spoj ISKUSTVA i MLADOSTI

Šok

Marko Janjušević Janjuš je uništio brak i ostavio ženu zbog ljubavi sa Majom Marinković, a kasnije se ta veza pretvorila u pravi pakao. Tuče, svađe i skandali obeležili su poslednje dane njihove ljubavi.

Sada se osvrnuo na njenu novu vezu sa Pecom Raspopovićem, kojeg je "otela" najboljoj drugarici Aleksandri Subotić.

- Pa što se mene tiče, te veze su meni sasvim normalne, s obzirom na to šta se sve izdešavalo u "Zadruzi". Ja sam se jedno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jutro probudio, video sam neke slike što se nje tiče i iskreno meni su oni prelep spoj iskustva i mladosti. Lepo mi izgledaju i ako je to njihova sreća nema potrebe da im to neko kvari. Žao mi je malo Aleksandre, ona me je baš napadala u rijalitiju, branila je drugaricu, nazivala me svakakvim imenima. Mislio sam da su dobre drugarice - rekao je Janjuš pa dodao:

- Oni me stvarno ne zanimaju, ne bavim se njima. Dosta sam učestvovao i ja u tim bolesnim situacijama i shvatio sam da su to stvarno bolesne situacije i kad se jedna završi odmah druga dođe i dok traje "Zadruga" dolaziće sve bolesnije situacije. Tu se više se ne zna ko je sa kim, sve se izmešalo - izjavio je bivši košarkaš.

Otkriva i da je Aleksandri pružio podršku.

- Rekao sam joj "uz tebe sam". Ona je stvarno jedna fina devojka, i treba da nađe nekog visokog dečka koji će stvarno brinuti o njoj. Oni mene generalno stvarno ne zanimaju, sa većinom se ne čujem. Eto, Stefan je tu, pa se čujem sa njim, ali ne družim se više ni sa kim iz rijalitijam, osim kad moram da uđem tamo - rekao je on za Telegraf.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.