REGION U SUZAMA Preminuo poznati mladi komičar: Uzrok smrti nije saopšten

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2020, 19:31

REGION U SUZAMA Preminuo poznati mladi komičar: Uzrok smrti nije saopšten

Pretužno...

Sa nevericom je dočekana vest da je umro prvi sit-down komičar Jasmin Džemiđić.

Bio je u teškom zdravstvenom stanju, a tačan uzrok njegove smrti još nije poznat.

Džemidžić je uvek nasmejavao ljude, a često i crnim humurom. Šalio se i na svoj račun, a uvek je bio raspoložen za priču.

Rođen je sa dečijom paralizom, zbog čega je bio u kolicima, ali to ga nije sprečilo da se bavi onim što voli i ostvari snove. Upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je iz vlastitih situacija pravio šale.

Bio je i aktivista za prava osoba s indvaliditetom. Jasno i glasno je ukazivao na diskriminaciju i nemogućnost kretanja, posebno u glavnom gradu BiH, njegovom Sarajevu.

Društvene mreže prepune su oproštajnih poruka Jasminovih prijatelja, kolega i poštovalaca njegovog rada, ali i svih onih koji su voleli njegov iskreni osmeh.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.