REČI POKOJNE MISICE KOJE BOLE -  Svima sve opraštam, tako je lakše i lepše

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2019, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REČI POKOJNE MISICE KOJE BOLE - "Svima sve opraštam, tako je lakše i lepše"

Inspirisala je mnoge koji se bore za život!

Dijana Milojković, nekadašnja miss Evrope preminula je u 33- oj godini života posle duge i teške bolesti.

Dijana se nekoliko godina borila sa teškom i opakom bolešću, a koliki je borac bila svedoči njen blog, preko koga je inspirisala i pružala podršku mnogima koji se bore za život.

Ovo su neki delovi iz njenih tekstova.

- Budite pozitivni i verujte u sebe UVEK! Čak i iz najteže situacije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izvucite makar mrvicu pozitivnog – značiće, verujte mi! Potrudite se da na to gledate kao na nešto što se ne leči, nego se pobeđuje. Isto tako gledajte i na zračenja i hemoterapije – morate ih pobediti i biti jači od njih. Ne smete dozvoliti da vas pobede mučnine i bolovi! Dajte sve od sebe da izađete kao pobednik - napisala je Dijana svojevremeno u blogu pod nazivom "Vera pre svega".

Who’s that girl?🤪💃🏻🤗🦁 #hairstyle by @beauty_salon_andjelaa 😍❤️

A post shared by DIJANA MILOJKOVIC ® (@dijanaslife) on May 21, 2019 at 9:10am PDT

- Samo nam bezuslovna ljubav može dati neviđena krila, podsticaje, najlepše inspiracije i motivacije. To je ljubav bez ikakvih ograničenja - to je porodica. U momentima kada je naše samopouzdanje najslabije, nažalost uvek postoji neko ko će poželeti da ga još više zgazi. Porodica je ta koja u tim trenucima mora biti tu, kako bi vam pomogla da se izdignete iznad trenutne situacije - napisala je Dijana u tekstu pod nazivom "Leto, 2015".

- Ne čekajte da vas snađe neko zlo kako biste počeli sa promenama. Ne čekajte Novu godinu, sledeći mesec, ponedeljak ili sutra. Počnite odmah. Volite sebe. Volite svoje telo. Poznato vam je da više vodimo računa koje gorivo sipamo u svoj auto umesto šta unosimo u svoj organizam. I našem telu je potrebno najbolje gorivo. Pored hrane i ono duhovno. Čitajte, obrazujte se, ceo život je jedno učenje. Priznajem da sam i sama mislila da mnogo toga znam, a sada sa ove tačke gledišta, shvatam koliko nisam imala pojma o mnogim stvarima. I dalje učim… - napisala je Dijana u tekstu pod nazivom "Menjajte se!"

Some friends left me, but life sent me the best sisters in the world!💗🌍💗 #thankful #love #family

A post shared by DIJANA MILOJKOVIC ® (@dijanaslife) on May 25, 2019 at 5:58am PDT

- Svakom se može dogoditi neki kiks u životu. Svima sve opraštam, tako je lakše i lepše. Uostalom, svi smo mi samo ljudi i niko od nas nije ni bezgrešan, a ni savršen. Pre nego što iskritikujete nekog, pokušajte hodati u njegovim cipelama. Ne sudite nikom. Verujte u sebe. Ne čekajte da vas zadesi neko veliko zlo i borba protiv vetrenjača. Već danas shvatite prolaznost tuge zbog raskida, razvoda, gubitka posla… Sve je prolazno, promenljivo i sve se da nadomestiti. Sreća je u prihvatanju. Dokle god imate sebe, imate i šansu za novi početak - napisala je Dijana u tekstu pod nazivom "Slavimo život".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.