REAGOVALA POLICIJA nakon što je Marinković OPŠTIO i sa ovom rijaliti učesnicom: Ivan ponižen kao niko

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 08:48

"REAGOVALA POLICIJA nakon što je Marinković OPŠTIO i sa ovom rijaliti učesnicom": Ivan ponižen kao niko

Au, od ovoga nema dalje...

Žena popularnog učesnika EliteNikole LakićaCoka Lakić progovorila je za medije o trenutnim dešavanjima koja se tiču njenog muža u Eliti.

Ona se osvrnula na navode Anđele Šparavalo o tome kako je Lakić muvao na početku rijalitija, žestoko je odbrusila Ivanu na optužbe o nameštenoj taktici koju je smišljao zajedno sa Nikolom, te se osvrnula na Nikolin odnos sa Anom Ćurčić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Tokom sinoćne emisije Anđela Šparavalo je otkrila da je njen muž Nikola Lakić muvao na početku rijalitija, te je odlučila da to i prokomentariše.

- Od svih koje je muvao ona bi najbolje prošla, bar ne bi završila sa osobom istog pola na kraju, ne bi toliko obrukala celu svoju porodicu i sebe - rekla je ona, a onda se osvrnula na Ivana Marinkovića i rekla sledeće:

- Nikola me mnogo nervira što ne može da se sabere i seti svega i ispriča onako kako treba da se ispriča, mislim da je najbolje da pitate Ivana o Neveni Kalaver i Avi Karabatić. Da pitate kod koga je spavao posle rijalitija i gde je spavao posle haosa koji je imao sa svojom partnerkom gde je reagovala i policija. A to sve sve možete pronaći i na internetu. Niko od nas nije cvećka i kako se kaže ko nije grešan nek prvi baci kamen, ali Ivan je počeo opet da laže nenormalno, čoveku je alkohol isprao mozak. Istina je da je Ivan predložio Nikoli da pravi priču sa Milenom jer je ona u tom trenutnu bila najprisutnija u medijima, a na to je Nikola rekao da će se šaliti sa Snežom i tako nekim sličnim likovima jer mu ne treba prevara priča u rijalitiju - zadala je Coka završni udarac Marinkoviću.

Srbija Danas/Pink.rs, Autor: N.Š./Preneo A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.