REAGOVALA BAKA Slovenka: Porodica Nikolić podelila emotivan trenutak - Zbog Aleksandrinog POROĐAJA svi srećni

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 08:44

REAGOVALA BAKA Slovenka: Porodica Nikolić podelila emotivan trenutak - Zbog Aleksandrinog POROĐAJA svi srećni

Kada se vide ovakvi kadrovi, shvatamo šta je ljubav.

Aleksandra Nikolić, trudna pobednica "Zadruge 6", uskoro će postati majka. Ona planira da se porodi za četiri nedelje, planira prirodan porođaj, a još uvek razmatra da li će odabrati epidural, kako prenose pojedini mediji. Takođe, rezervisala je apartman u kom će biti sama kako bi imala privatnost i mogla da se posveti oporavku i svojoj ćerkici.

Aleksandra se sprema za porođaj, pa je tako nedavno objavila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snimak torbe koju je spremila za boravak na klinici. Ali, nije samo Aleksandra spremna da postane majke. Naime, njena majka Slovenka Lola Nikolić sprema se da postane baka.

Tako je sinoć Aleks objavila Slovenkin snimak, koji je privukao veliku pažnju. Na snimku koji je brzo postao viralan, možemo videti Aleksandrnu majku kako sa osmehom na licu ljulja malog psa u naručju, dok istovremeno izražava svoje uzbuđenje zbog predstojećeg porođaja svoje ćerke.

Uprkos tome što je reč o intimnom trenutku porodične radosti, Aleksandra je odlučila da podeli ovaj trenutak sa svima koji je prate na socijalnim mrežama. Aleksandra je poznata po tome što redovno deli delove svog privatnog života sa svojim pratiocima putem istih, te nije iznenađujuće što je odlučila da podeli ovaj poseban trenutak sa svima.

Nakon što je objavljen, ovaj snimak je izazvao lavinu reakcija među pratiocima Aleksandre Nikolić, koji su izrazili svoje simpatije. Mnogi su komentarisali kako je divno videti tako iskrenu radost i uzbuđenje buduće bake, dok su drugi izrazili svoje želje za srećan porođaj Aleksandri.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Društvene mreže/A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.