RAZVODI SE FOLKER POSLE DECENIJE BRAKA: Žestoko su se svađali! Nisu mogli da izdrže pritisak

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 17:02

RAZVODI SE FOLKER POSLE DECENIJE BRAKA: "Žestoko su se svađali!" Nisu mogli da izdrže pritisak

Tužne vesti...

Darko Filipović, učesnik prve sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" i influenserka Jasmina važili su za jedan od od najskladnijih parova na estradi, ali je njihovom braku ipak došao kraj.

Filipović je posle 12 godina ponovo singl. Nakon kraha braka se uputio za Italiju, odakle pratioce na socijalnim mrežama svakodnevno obaveštava kako se provodi.

Darko svaki slobodan trenutak koristi za odmor na nekoj dalekoj destinaciji, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa je tako nedavno posetio Tajland.

- Darko i Jasmina godinama nisu funkcionisali kao bračni par, već samo kao prijatelji. On je više vremena provodio van kuće nego sa suprugom i ćerkom, što je Jasmini mnogo smetalo. Pričao joj je kako stalno radi, u početku mu je verovala, a onda je pronašla neke poruke koje joj se nisu dopale... Žestoko su se posvađali i rešili da se raziđu. Pre pet meseci ona se sa ćerkom Nastjom iselila iz stana u jednom beogradskom naselju, ali je tek sada i zvanično okončan njihov brak. Oboje su s društvenih mreža obrisali sve zajedničke fotografije - kaže naš izvor blizak Filipovićima.

Darko nije odgovarao na pozive i poruke medija, a Jasmina je potvrdila saznanja.

- Bolje dobar razvod nego loš brak! U kontaktu smo samo zbog ćerke i ne bih to više komentarisala jer nisam javna ličnost. Pozovite Darka - rekla je za Informer Jasmina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.