RAZVOD je pogodio kao grom iz vedra neba, takmičarka završila NA TABLETAMA - ŠVALERKE uzrok raskola?

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 21:29

RAZVOD je pogodio kao grom iz vedra neba, takmičarka završila NA TABLETAMA - ŠVALERKE uzrok raskola?

Mnoge žene su prošle kroz sve ovo...

Danas je u Beloj kući  održana debata na temu "da li je bolji dobar razvod od lošeg braka".

Reč je dobila Milena Kačavenda koja se složila sa konstatacijom da je bolje rastati se, nego ostati u lošem braku, a otkrila je i da je završila na lekovima tokom svog braka.

- Prvo zašto ostaju u lošim brakovima i vezama jer nemaju herca. Ja sam mislila da je budalaština, pa sam završila na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << psihostabilizatorima. Sve ono što si sa nekim planirao, dešava se da se sneško srušio i to se po meni odnosi i na veze i na brakove. Izgovori su deca, izgovori kada nema neko hrabrosti. U današnjim brakovima, ja iz svojih primera, muškarci su barabar gajili decu sa ženama. I to je izgovor. Ja ceo život motam sarmu i kuvam, ali idem i na trening i gledam kako ću da izgledam. Pojedine su žene rekle: "Bolje da smrdim na kap parfema, nego na sarmu" - istakla je ona, pa dodala:

Konkretno, ja sam imala top brak, svako je imao svoj individualni život, porodični život je funkcionisao. Obojica sinova su jako teško podnela razvod iako nisu govorili o tome. Na neki način su bila različita interesovanja u različitim godinama. Desilo se da sam predložila: "Hajde da odemo u bračno savetovalište", na šta je čovek umro od smeha. Mnogo je primera gde su se razveli zbog švalerki i niko ih nije oženio - rekla je Kačavenda tokom današnje debate.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.