RAZVOD POSLE MESEC DANA BRAKA, PA ZADRUGA: Ša još jedan učesnik Elite

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2023, 07:59

RAZVOD POSLE MESEC DANA BRAKA, PA ZADRUGA: Ša još jedan učesnik "Elite"

Smatra da će se u rijalitiju resetovati.

Reper i nekadašnji zadrugar Nenad Aleksić Ša juče je za medije potvrdio da se razvodi od supruge Vanje nakon samo mesec dana braka. Kako je rekao, ona je pokupila svoje stvari i otišla, a on je zbog svega ostao u šoku.

Kako tvrdi izvor za "Blic", reper je očajan zbog još jednog ljubavnog kraha, a mislio je i da će brak sa influenserkom trajati ceo život.

- Ša je očajan. Ne prestaje da plače. Čak je svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najbližima rekao da misli da je proklet, jer je svašta doživljavao od žena. Nikako da nađe onu pravu pored koje će biti srećan. Sada se nalazi opet na prekretnici. Dobio je ponudu da uđe u Zadrugu 7 i ne zna šta mu je činiti. Da je ostao sa Vanjom nikada ne bi ušao u rijaliti, ali sada već razmišlja - tvrdi izvor za "Blic", pa dodaje:

- Opet je sam, potrebne su mu pare, a misli da će mu možda Zadruga dobro doći da se resetuje, da ne razmišlja o bolu, zbog svega kroz šta je prošao. Smatra da mu to možda može opet podići moral - završio je izvoz za "Blic".

Podsetimo, njegova sada već bivša žena Vanja, sinoć se uključila u lajv na svom TikToku, tražila od ljudi da joj šalju giftove kako bi zaradila novac, a onda je poručila da svi oni koje zanima zašto se razvodi treba da poslušaju pesmu Ivane Selakov "Eto zato", pa će im stvari biti jasnije.

- Zato što me gušiš sa tim, zato što mi pretiš sa njom. Zato što si veštački fin, dobijam nervni slom. Nebitan si mi kao dim, neću više sa tobom. Eto zato, eto zato, eto zato - bili su stihovi u kojima se Vanja navodno pronašla, a onda je još jače zapevala:

- Stalno pominješ mi bivšu. Je l’ ti to mene porediš sa njom, sve te ljubomorne scene, sve je to stvarno nebulozno - glasila je dalje pesma.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.