RAZVEZAO JEZIK! Dodirivala si me, a ja sam ti gurao... Tomović OTKRIO sve DETALJE odnosa sa Majom?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZVEZAO JEZIK! "Dodirivala si me, a ja sam ti gurao..." Tomović OTKRIO sve DETALJE odnosa sa Majom?!

Da li je ovo džentlmenski?

Vladimira Tomovića i Marka Juanjuševića su mnogi prozivali na današnjem sastanku na kom su birali ko je od ukućana najveći folirant. Cimeri su delili mišljenje da njih dvojica nisu prijatelji, a jedna od njih je bila i Maja Marinković. Kada se našao nasamo sa njom u garderoberu, Tomović je rešio da "razveže jezik" i da joj saspe sve u lice što misli.

- Da li sam prešla granicu? - upitala ga je Maja.

- Prešla si granicu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i sa mnom i sa Janjušem. Ti ne znaš šta radiš kad se napiješ. Ti si onu noć i mene pokušala da poljubiš. Ponašala si se jako ružno - zamerio joj je Vladimir.

- Hoćeš da ispadneš mangup, kompromituješ me. Ja se ni sa jednim muškarcem nisam poljubila, osim sa tobom - odbrusila mu je Marinkovićeva.

- Ti foliraš odnos sa Janjušem. Imaš bliži odnos sa njim nego sa bilo kojim muškarcem i onda mu postavljate teret - nastavio je da zamera Tomović.

- Ja sam se distancirala da me ne povezuju kao sa Šopićkom - odgovorila je Maja.

- Morališeš meni. Svi ste ovde nevini osim mene - uzvratio je Crnogorac.

- Što pereš sebe preko mene? - odgovorila mu je Maja.

- Ti si prešla granicu u smislu dodirivanja delova tela. Mene si dirala svuda gde je trebalo. Da li te nisam dole dirao? - upitao ju je Vladimir.

- Hajde, molim te, ne lupaj gluposti. Nismo imali s*ks, ni ono što ste ti i Mina imali - uzvratila je Maja.

- Nismo, ali sve osim toga jesmo. Kunem se u sve na svetu da si me dodirivala dole i da sam ti ja stavljao prst u p*čku. Mogu da se zakunem u krst i u manastir da si mi drk*la i da sam ti ja gurao prst u p*čku - rekao joj je Vladimir, a ona je poricala.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.