RAZVALI ME! POTUĆI ĆU SE SA TOBOM! Nakon POKUŠAJA BEKSTVA, bliži se POLIGRAF, a Janjuš VAN SEBE

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2020, 16:00

"RAZVALI ME! POTUĆI ĆU SE SA TOBOM!" Nakon POKUŠAJA BEKSTVA, bliži se POLIGRAF, a Janjuš VAN SEBE

Ne zna šta će od sebe...

Sinoć je Marko Janjušević Janjuš pokušao u pijanom stanju da pobegne iz "Zadruge", ali danas je u teškoj depresiji, a sva su nagađanja da je to zbog poligrafa Maje Marinković koji treba da se održi večeras.

- Moram da te trgnem, Janjuše. Vidim li te još jednom sa džakom, potući ću se sa tobom. Razvali me, ali potući ću se sa tobom. Uključi neke druge lampice u glavi. Je*alo te sunce - rekla je Zorica.

- Ne mogu ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da razmišljam. Kad bi mi dali zatvor, da malo iskuliram sam, da razmislim - rekao je Janjuš.

- Loše se osećam, Zorice, loše. Pravim gluposti - pokunjeno je govorio Janjušević.

- Kažeš: "Ako sam zas*ao, ići ću kući i rešiću svoje probleme" i ništa ti ne mogu. Najgore je što je Jelena u izolaciji i ova (Maja) vrišti - dodala je Zorica.

Kako je sve izgledalo, polgledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.