RAZOTKRIVENI SU! Evo koje naše poznate ličnosti se hvale LUKSUZOM, a nose FEJK stvari!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2021, 17:03

RAZOTKRIVENI SU! Evo koje naše poznate ličnosti se hvale LUKSUZOM, a nose FEJK stvari!

Lov na lažnjake!

Poznate ličnosti se na sve načine trude da na društvenim mrežama prikažu sebe u što boljem svetlu, što podrazumeva luksuz, ekskluzivna putovanja, brendiranu garderobu i skupoceni nakit.

U prvi plan uglavnom stavljaju satove, koji su postali simbol bogatstva, a najzastupljeniji je "roleks", čija cena doseže i po nekoliko desetina hiljada evra. Ipak, neki od njih raskrinkani su zahvaljujući nemačkom Instagram profilu ''Munichwristbuster'', >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji se bavi lovom na lažnjake.

Darko Lazić, koji često potencira i stavlja u prvi plan svoj "roleks jahtmaster", a koji košta oko 30.000 evra, zapravo ima dobru kopiju ovog modnog detalja.

A post shared by MUNICHWRISTBUSTERS (@munichwristbusters)

Oni su ukazali da je celokupna postavka sata "mnogo viša u odnosu na original", da su okviri pevačevog modela urađeni mnogo grublje, kao i da je rastojanje između kućišta i narukvice preveliko.

Na fejk listi se našla i starleta Soraja Vučelić, koja ima lažan roleks "dej-dejt". Ko bi rekao!

A post shared by MUNICHWRISTBUSTERS (@munichwristbusters)

Kako objašnjavaju, na njenom modelu se mogu videti tipične karakteristike koje čine lažni sat - njegove dimenzije su veće u odnosu na originalni, previsoko je postavljen, a u maski zupčanika urezi su preduboki. To da je lažnjak deblji u odnosu na original, jasno je i po unutrašnjoj ivici kućišta.

Njena drugarica, Ana Korać, još jedna je u nizu onih koji se hvale bogatstvom.

A post shared by MUNICHWRISTBUSTERS (@munichwristbusters)

Ona nosi "roleks sabmariner halk", čija je cena oko devet hiljada evra. Ipak, ova stranica tvrdi da boja njenog sata nije ista kao na originalu i da je to dovoljno da se shvati da je u pitanju lažnjak.

Na ovoj stranici su "ulovljeni" i reper Devito, koji je postao poznat zbog dueta sa Teodorom Džehverović, kao i neki jutjuberi.

Inače, ispod svake fotografije koju su objavili na ovoj stranici obavestili su pratioce da su se o svakom lažnjaku konsultovali sa stručnjacima.

- Sve prikazane informacije zasnivaju se na višestrukim proverama, pozvani su i spoljni stručnjaci. Biće postavljeni samo satovi koji su prošli ovu proceduru. Ovo je informativna stranica koja pruža istinite informacije. Ograđujemo se od svih oblika nasilja - stoji u opisu svake fotografije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.