RAZOTKRIVEN Zolin plan s Miljanom - Čolić sve osmislio i sproveo u delo, a evo kako KUPUJE MIR s Kulićevom

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023, 17:33

RAZOTKRIVEN Zolin plan s Miljanom - Čolić sve osmislio i sproveo u delo, a evo kako KUPUJE MIR s Kulićevom

Zolin prijatelj, Ivica se osvrnuo na potencijalne Čolićeve razloge zbog kojih se približio Miljani, te je otkrio kako gleda na njihov trenutni odnos.

Odnos Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole promenio je naglo svog tok pre nekoliko dana, nakon što su posle tvrdnje da će staviti tačku na svoj odnos, odlučili da se ponovo zbliže, od čega se gotovo ne odvajaju.

To je podglejalo sumnju da će doći do pomirenja, a njegov prijatelj Ivica se oglasio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako bi dao svoj sud o njihovom odnosu.

- Kakva je trenutna situacija, može lako doći do pomirenja. Mislim da je trenutno drži na nekom testu, zbog njenog kontakta sa Bebicom. Smatram da se ona i ohladila od njega, u odnosu na ranije, jer bi inače došlo do njihove svađe, ukoliko bi je odbio. Neka doza ljubavi postoji, ali ne kao pre. Moguće je i da kupuje mir sa njom, zbog svega što se u prošlosti dešavalo, a delimično i u proteklom periodu. Što se mene tiče, ovo mi se ne dopada, želeo bih da ostane suzdržan i ne prelazi granicu - rekao je Ivica.

Srbija Danas/Pinl.rs/Prenela: O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.