RAZORILA JE U TRI REČI! Dušica Jakovljević JAVNO PONIZILA Lunu! Tuš kabina, S*KS... Au! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2019, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZORILA JE U TRI REČI! Dušica Jakovljević JAVNO PONIZILA Lunu! Tuš kabina, S*KS... Au! (FOTO)

Voditeljka drži čas!

Luna Đogani sinoć je prozivala produkciju zbog toga što je Veliki šef odlučio da Indijanci, koji su pobedili, budu razdvojeni od kauboja koji su izgubili u ovonedeljnom zajedničkom zadatku. Indijanci su se vratili u Belu kuću, a kauboji će biti na rajskom ostrvu.

Blogerka je prozvala produkciju zbog uslova u rijalitiju i čak da je bolesno to što je odvajaju od Marka Miljkovića. Nešto kasnije, Dušica Jakovljević je imala komentar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kojim je ponizila upravo Lunu.

- Rijaliti nije samo sedenje u krevetu, rijaliti nije samo da se trese tuš kabina sa elementima ostalih stvari koje se unose u istu, rijaliti je i pismo Velikog šefa… - navodila je Dušica.

DARA OTKRILA CELU ISTINU O P*RNO SNIMKU! I ona dobija GOLE SLIKE, obožava BEZOBRAZNE PORUKE MUŠKARACA! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.