RAZOČARANJE U BRAK I LJUBAV: Karleuša i Duško se IPAK RAZVODE? Evo šta im PREDVIĐA astrologija

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2019, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZOČARANJE U BRAK I LJUBAV: Karleuša i Duško se IPAK RAZVODE? Evo šta im PREDVIĐA astrologija

Još uvek nije prošao težak period.

Brak pevačice Jelene Karleuše i Duška Tošića biće okončan, barem kako tvrdi poznati astrolog Peđa Petrović. Njihov brak je već imao neke trzavice, a najveća se dogodila početkom ove godine kada su mediji saznali za Jeleninu navodnu tajnu romansu sa fudbalerom Ognjenom Vranješem. Bračnu stabilnost dodatno su narušile skandalozne fotografije i poruke koje je Jelena, navodno, razmenjivala sa Vranješem.

BIO JE U ALKOHOLISANOM >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << STANJU! Darko Lazić TEK SADA priznao - ovoliko je popio noć pre VELIKE NESREĆE (VIDEO)

I pored svega, Jelena i Duško su odlučili da se ne razvedu, ali ta njihova odluka neće biti dugog veka, otkriva astrolog.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Feb 9, 2019 at 3:45am PST

- Njihov brak je zapao u krizu još krajem 2014. godine i početkom 2015. godine, a najviše početkom 2017. god. Astrološki oni su već razvedeni i teško da će ikada uspeti da srede odnos. Papirološki brak može opstati najviše još dve ili tri godine - kaže atrolog i dodaje:

- Duško voli slobodu i takav brak mu je na neki način odgovarao, jer su više fizički razdvojeni. Ne verujem da je i on bio veran u braku. Doživeo je veliko razočarenje u suprugu i generalno u ljubav. Teško da tu može biti više obostranog poverenja.

Astrološka prognoza govori da će Duško uskoro upoznati žensku osobu koja će mu privući pažnju, a Jelenu čeka prosperitet na polju posla.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jan 19, 2019 at 7:30am PST

- Njega čeka u toku 2019. godine iznenadno poznanstvo sa zauzetom ženskom osobom, strankinjom ili ženom druge vere. Ima indicija da se to već možda desilo krajem 2018. godine, početkom 2019. godine. Najkasnije do leta ove godine će se to dogoditi. S obzirom da nemam njihova vremena rođenja, samim tim i astrološka prognoza može da varira nekoliko meseci. Jelenu čeka na profesionalnom planu odličan period u naredne dve godine. Dosta teška godina za nju biće 2021. godina - otkriva astrolog Peđa Petrović za "Pulsonline".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.