RAZOČARALA ME JE, BILE SMO BLISKE! Pevačica otkrila koliko je povredila Aleksandra Mladenović - bukti estradni rat

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 21:22

"RAZOČARALA ME JE, BILE SMO BLISKE!" Pevačica otkrila koliko je povredila Aleksandra Mladenović - bukti estradni rat

Ovo joj nikada neće zaboraviti!

Prošle godine javnost je bila uzburkana nakon što je saznala da popularna pesma "Cipele" više neće biti pevana u originalnoj izvedbi, već da će deonice Andreane Čekić zameniti mlađa koleginica Aleksandra Bursać. Ovaj potez je izazvao brojne reakcije, a neke javne ličnosti su se stavile u zaštitu Čekićke. Zbog ovog poteza, pojedini pevači stali su u zaštitu Čekićke, a sada je Aleksandra Bursać progovorila o ovom skandalu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Sukob između Andreane i Aleksandre je kulminirao kada je tekstopisac i producent Saša Lazić, koji potpisuje pomenutu numeru, odlučio da je ukloni sa popularne muzičke platforme "Jutjub" i tuži Čekićku, navodno potražujući vrtoglavih 50.000 evra, koliko smatra da mu pripada od pregleda na Jutjubu. Zbog ovog spora, originalna verzija pesme se više ne može naći na internetu, a sluša se nova - ona koju je prepevala Aleksandra Bursać.

Aleksandra Bursać je gostovala u emisiji "Puls Srbije" i tom prilikom je dala svoj sud o ovoj situaciji.

- Andreana i ja se nigde nismo srele, ali mi se nikada nešto nismo ni družile. Ne znam kako to da definišem da je povređena, ona nije bila tu povređena jer je ona lično skinula tu pesmu. Najviše je povređen Emir čiji je to bio prvenac i on je najviše izgubio zajedno sa autorom Sašom Lazićem. Mi smo samo želeli da vratimo tu pesmu na Jutjub i da ljudi imaju prilike da je slušaju. Ipak je ta pesma mega hit i tu nema priče da sam ja htela da je prisvojim. Već sam htela da dam i to neko učešće u svemu tome - rekla je pevačica i dodala:

- Nisam bliska sa Andreanom, ali da mi je neko bio bliži razmislila bih i možda bih je zvala da je pitam. U ovom slučaju ja nisam htela da se mešam i smatrala sam da je to ispravno i da ja tu nigde ne grešim. Meni je žao samo što sam ja toliko napadnuta sa neke strane i to je par kolega koji nisu ni mene pitali i nisu mi rekli u oči neke stvari. Nego sve nešto preko medija. Ja bih rekla to direktno ili bih pitala kao što je jedna koleginica to uradila. Bilo je dosta kolega koji su bili dobri sa obe pa su me pitali i ja sam im lepo rekla moju stranu priče.

Bursaćeva se zatim dotakla i napada od strane kolega, a nije krila da ju je najviše povredila nekadašnja prijateljica Aleksandra Mladenović.

- Najviše sam se razočarala u Aleksandru Mladenović jer smo mi bile bliske i u mnogim situacijama sam bila uz nju, zna ona vrlo dobro u kojim, a da javno kažeš tako nešto i da sam loš čovek me je zaista povredilo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.