RAZMIŠLJAM DA SEBI PUCAM U ČELO Đorđe David otišao kod doktora na kontrolu, ali je dobio LOŠE VESTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2020, 16:07

"RAZMIŠLJAM DA SEBI PUCAM U ČELO" Đorđe David otišao kod doktora na kontrolu, ali je dobio LOŠE VESTI

Baš nema sreće sa zdravljem ove godine.

Roker Đorđe David nedavno je pobedio koronavirus, ali odmah potom slomio je nogu. Danas je bio na kontroli, ali mu je lekar saopštio vesti koje mu se nisu svidele.

- Bio sam na kontroli danas. Još malo ćemo gipsa držati na nozi. Razmišljam da li da sebi pucam u čelo ili ne, ali 'ajde, za par dana kontrola nova. Dakle, ove godine sam ga ugasio što se tiče zdravlja - rekao je pevač, a potom napisao:

Da poludiš!!!! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ujedao bih ... sad već počinje da smara i gips i sve ... u majčinu... kažu još nedelju dana... #singer #actor #performer #djordjedavidnikolic #killthepain @armyshopsrbija @naviforce_srbija @slotclubadmiral @dejanmisic1 #staystrong #braveheart #patience #belgrade #serbia🇷🇸 #europe🇪🇺

A post shared by Djordje David Nikolic (@djordje_david) on May 21, 2020 at 1:46am PDT

- Da poludiš! Ujedao bih, sad već počinje da smara i gips i sve.

BONUS VIDEO: Žena je donirala bubreg svojoj bolesnoj ŠEFICI: Posle toga dobila je OTKAZ a život joj je postao PAKAO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.