Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2024, 10:06

RAZLOG zbog čega se Desingerica nije pojavio kod Ognjena Amidžića u emisiji: Voditelj otkrio ISTINU

Reper je trebalo da gostuje u emisiji sa svojom suprugom Nevenom.

Večeras je u emisiji kod Ognjena Amidžića gost trebalo da bude i popularni reper Dragomir Despić Desingerica, kao i njegova supruga.

Međutim, ni on ni ona se nisu pojavili, a ovo je razlog. Naime, Ognjen je objasnio da je Despić sprečen i najavio da će se pojaviti, ako opet nešto ne iskrsne, naredne nedelje.

Desingerica nažalost neće moći da dođe. Sprečen je, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ima temperaturu 40. Nadam se da će biti bolje do naredne nedelje i da ćemo ga tada gledati u Amidžiju - izjavio je Ognjen i nastavio emisiju sa ostalim gostima među kojima su i Željko Šašić i njegova ćerka Sofija koji se skoro nikada nisu zajedno pojavili ni u jednoj emisiji.

Srbija Danas/O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pevač se nije pojavio u Amidži šou - Ognjen se oglasio: "Rekao sam mu da ne dolazi..."

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2024

Evo šta je razlog....Pevač i reper, Dragomir Despić Desingerica, sinoć je trebalo da gostuje u emisiji "Ami G šou", ipak, do toga nije došlo...Desingerica se razboleo i imao je veoma visoku temperaturu, što ga je zakovalo za krevet...Amidžić je pre početka emisije to saopštio gledaocima...- Trebalo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.