RAZGOVOR SA PRODUKCIJOM POD HITNO! Bojanić PRETI BEKSTVOM! Ovo nije igra, ovo je zločin!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZGOVOR SA PRODUKCIJOM POD HITNO! Bojanić PRETI BEKSTVOM! "Ovo nije igra, ovo je zločin!"

Neće da trpi više.

Miloš Bojanić traži od produkcije da ga pozovu na razgovor, jer smatra da je zločin da mu kradu stvari i da mu sipaju so u hranu.

- Pokrali me bre, zna se ko, i šampon i hranu - kaže Miloš.

- Ja vas molim da me pozovete, ili ću ja preskočiti ogradu i doći do vas i naravno neću se vratiti - rekao je Bojanić u bubicu.

Mića mu je rekao da svi svima kradu i da to nije ništa novo:

- Ne, ne, ja hoću razgovor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podhitno, ja znam šta sam ja dogovorio, a šta mi se dešava, ne interesuje me, nek mi produkcija kupuje - Dodao je Miloš.

Kako Miloš priča o preskakanju ograde i razgovoru sa produkcijom pogledajte:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Miloš Bojanić zahtevao hitan razgovor sa produkcijom!

Izvor: 011vodič.com, 15.Okt.2019

Pokrali me bre, zna se ko, i šampon i hranu – kaže Miloš.. – Ja vas molim da me pozovete, ili ću ja preskočiti ogradu i doći do vas i naravno neću se vratiti – rekao je Bojanić u bubicu.. Mića mu je rekao da svi svima kradu i da to nije ništa novo:. – Ne, ne, ja hoću razgovor podhitno,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.