RAZGAŽENA I RAZVUČENA, TEŠKI DŽIBERAJ! Dalila Dragojević objavila sliku u kupaćem, komentari BRUTALNI

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 20:08

"RAZGAŽENA I RAZVUČENA, TEŠKI DŽIBERAJ!" Dalila Dragojević objavila sliku u kupaćem, komentari BRUTALNI

Kakav blam!

Bivša zadrugarka i bosanska starleta kojoj su dali da vodi emisiju, Dalila Dragojević, bila je vrlo zanimljiva publici i osvojila je drugo mesto u petoj sezoni rijalitija "Zadruga".

Na svojim društvenim mrežama bivša rijaliti učesnica redovno objavljuje fotografije i snimke iz provoda, a sada su svi bili šokirani zbog toga što je, kako su joj pisali, uz pomoć fotošopa napravila šok promene.

Dalila je na Instagramu objavila fotografiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa plaže, u vrlo izazovnoj pozi, a na Instagram storiju bila je bez fotošopa.

Jedna stranica koja se bavi životima poznatih objavila je te dve fotografije jedna pored druge, te se vidi da je sužavala struk.

A post shared by ⬆⬆🔝Zapratite🔝⬆⬆ (@srbija_showbizz)

- "Razgažena i razvučena, bolje telo imaju žene od 60 godina. Uz to iz nje izbija mahala, kinđuri se, hvali materijalnim stvarima. Teški džiberaj i pokazatelj da je odrasla u bedi željna svega", "Stvarno je riba, odkida. Podseća me na one Pazarke stare sa cigarom po pijaci što prodaju farmerke i brushaltere. Što smrde na luk i ćevape, podriguju i prde", "Ne volimo Dalilicu, ali pljuvanje na osnovu fizičkog izgleda je jadno", "Nikad nije ni bila zgodna! Glavu je sredila a tielo katastrofa. Zato su Car i ona bili idila par po izgledu" - glasili su samo neki od komentara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.