RAZDVOJILI SMO SE! Aleksandra Nikolić otkrila zašto nije sa Filipom i zašto je čuvala Dejanovu tajnu

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023, 22:31

"RAZDVOJILI SMO SE!" Aleksandra Nikolić otkrila zašto nije sa Filipom i zašto je čuvala Dejanovu tajnu

Pobednica popularnog formata "ružičaste televizije" još uvek dolazi sebi...

Pobednica šeste sezone "Zadruge", Aleksandra Nikolić ove noći gostuje u emisiji "Amidži šou", a pred samo snimanje progovorila je sa pripadnicima sedme sile.

Rijaliti-zvezda priznaje da se još nije navikla na realni svet nakon izlaska iz luksuznog zdanja u Šimanovcima.

- Nisam stigla ni da odmorim, ne stajem otkako sam izašla odavde. Nisam još ni stvari pokupila, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali izašla sam napokon - priznaje Aleks.

Nikolićeva trenutno nije sa svojim izabranikom Filipom Carom, te ističe da i jedno i drugo moraju da provedu vreme sa svojim porodicama.

- Bila sam u Novom Sadu kod njegove porodice, bili smo na krštenju. Super nam je bilo. Jako mi nedostaje, ali Filip mora biti malo sa svojom porodicom i ja moram da budem sa mojima. Nadam se da ćemo se uskoro spojiti, pa da nećemo biti više razdvojeni - ističe naša sagovornica.

Pobednica ovogodišnje sezone "Zadruge" ističe da nema negativnih emocija prema rijaliti-cimerima sa kojima je bila u sukobu pred kamerama.

- Sve zaboravljam nakon "Zadruge". Za mene se rijaliti završio. Za mene je ovo životna pobeda. Pobedila sam samu sebe. Mislim da se većina gledalaca poistovetila sa mnom - isrkena je Aleks.

Aleksandra Nikolić progovorila je o planovima za venčanje sa Filipom Carom. Otkrila je da li joj je bivši dečko Dejan Dragojević čestitao pobedu. Takođe, priznaje da je sve vreme bila upoznata sa prelaskom u islam svog bivšeg, ali tu tajnu je čuvala.

Pogldajte:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ZNALA SAM SVE O DEJANOVOJ VERI, NISAM NEKO KO ODAJE TAJNE" Aleks Nikolić više neće da ćuti: Evo šta kaže o snimku u kom je JAVNO RASKIDAO SA NJOM (VIDEO)

Izvor: Blic, 14.Jun.2023, 07:02

Pobednica šeste sezone "Zadruge" Aleksandra Nikolić progovorila je o razdvojenosti od verenika Filipa Cara, koji je trenutno u rodnoj Hrvatskoj, te bivšem dečku Dejanu Dragojeviću, prethodnom šampionu pomenutog rijalitija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.