RAZBOJNIK, LAŽOV, MAZGOV Kristijana surovo NAPLJUVALI! Njega DIRNUO RAZLOG za prozivku, pa sve objavio

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2021, 09:43

RAZBOJNIK, LAŽOV, MAZGOV Kristijana surovo NAPLJUVALI! Njega DIRNUO RAZLOG za prozivku, pa sve objavio

Na meti kritike.

Kristijan Golubović bio je meta kritike i osude jednog korisnika društvene mreže Fejsbuk, koji je istakao da mu smeta njegovo prisustvo u medijima, kakvo nemaju istaknuti srpski sportisti.

- Milica Mandić, kraljica srpskog sporta, kraljica Olimpijade, devojka koja nam dva puta donosi zlatnu medalju sa Olimpijskih igara ima manju medijsku i finansijsku zastupljenost nego učesnik nekog rijalitija, bivši robijaš, razbojnik, patološki lažov koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nam iskače na telefon, početnu stranu svakim klikom! Milica je od države dobila 70.000 evra, a ovaj mazgov 350.000 evra za učešće u "Zadruzi", koja je oličenje nemorala, bluda i boleština! Tužna li je takva Srbija! - napisao je ogorčeni muškarac na Fejsbuku.

Zanimljivo je da je kristijan ovu kritiku objavio na svom Fejsbuk profilu. On je napisao i komentar u kojem je podržao ideju da istaknuti sporstisti treba bogato da se nagrade, premda nije krio da smatra da to nije razlog da se pljuje po njemu.

- Znači, plazma, znači, mleko, znači kićanović... Naravno da treba tim herojima nacije dati sve i puno, ali zar mene treba da pljuju da bi se to dogodilo? - napisao je Golubović.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.