RAZBIJALA ŠOLJE, VRIŠTALA, PLAKALA: Marijana načisto odlepila NEPRAVDA, ovo je nepravda (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2019, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZBIJALA ŠOLJE, VRIŠTALA, PLAKALA: Marijana načisto odlepila "NEPRAVDA, ovo je nepravda" (VIDEO)

Niko nije mogao da je smiri...

Zadrugarka Marijana Zonjić je počela da lomi šolje po Beloj kući kada je shvatila da neće imati priliku da peva pesmu jer je Rada Manojlović završila nastup na žurki.

KAD SE ZAVRŠI ZADRUGA: Gastoz šalje Luni poruku! Samo to će dobiti od njega - i NIŠTA više! (VIDEO)

Nadežda Biljić, Maja Marinković, Stanija Dobrojević i Eleonora Miljković su pokušavale da je smire, ali Zonjićeva nije prestajala da govori >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da u kući vlada nepravda.

Marijana što si ljubomorna, nije mi jasno. Niko te nije terao da uđeš ovde. Svako se bori na svoj način, ne ponašaj se kao neka prostakuša - govorila je Maja.

- Svi su dobili više od nas, i od tebe i mene. Ne mogu da verujem. Ovde je nepravda. Neću, ne mogu više ovde. Šta sam sve uradila i na kraju ovo da mi urade. Hajde, Majo, idi se ulizuj tamo ljudima - govorila je Marijana, a onda je došla Stanija:

- Pusti Aleksu, on je bio veran, ove dve su ga napale i nisu uspele. Marijana, moraš da se smiriš, nema svrhe da se nerviraš, tako je kako je - tešila je Stanija.

Dok je ona plakala, u prolazu je prišla Eleonora Miljković koja je pokušavala da je oraspoloži.

- Marijana, nemoj da pričaš da ti je loše. Imala si reklamu, imaćeš fanove, Nema smisla sad pred kraj - savetovala je Eleonora.

- Niko me ne razume više. Bila sam na jednom mestu ovakvom i znam kako sve funkcioniše. Šta sam sve uradila, čak sam i pokušala da imam nešto sa Miljkovićem - pričala je u suzama Marijana.

Evo kako je to izgledalo:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.