RAT ZBOG MILIJANE! Požgaj OTKRIO sve što mu je rekla! Izneo CELU ISTINU! Ostavila Milojka! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2019, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAT ZBOG MILIJANE! Požgaj OTKRIO sve što mu je rekla! Izneo CELU ISTINU! Ostavila Milojka! (VIDEO)

Haos celu noć.

Aleksandar Požgaj, Milijana Bogdanović i Milojko Božić sinoć su imali oštar sukob, a priča se pokrenula oko toga da li bi Milijana želela da spava sa Požgajem.

Voditeljka Bojana Ristivojević je rekla da sve novine bruje kako su se Milijana i Požgaj ljubili. Požgaj je rekao Milijani da prestane da laže i da otkrije šta njih dvoje pričaju kada su sami.

- Javno reci istinu! Da se plašiš Milojka, da ti on preti i da će ga ostaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada izađe napolje! - zahtevao je Požgaj. Milijana je rekla da to nije istina.

Milojko to nije komentarisao, ali je rekao da bolje izgleda od Požgaja i da je bolji od njega po svakom osnovu. U priču je uskočila Vesna Rivas, koja je ponudila Milojku mesto u svom krevetu, ako ga Milijana izbaci iz postelje.

Bojana je iznela i podatak da mnogo žena zove Hepi televiziju i raspituje se za Milojka.

Za to vreme, Milijana je zauzela mesto pored Požgaja, što praktično znači da je napustila Milojka.

SMUČILA SI MI SE! Otac isprozivao PEVAČICU: Sramota me, ne smem na ulicu zbog tebe! Dosta P*RNOGRAFIJE (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.